HAKKIMIZDA

FIRAT Zeytin; 1986 yılında Gemlik Zeytini ve yeşil zeytin .çeşitleri alanında Gemlik’te üretim faaliyetine başlamıştır. Zeytin üretiminde gelenek ve teknolojiyi birleştirerek emek ve özveri ile yıllardır Gemlik Zeytini, Sele Zeytini, Az Tuzlu Siyah Zeytin, Kokteyl Yeşil Zeytin, Biberli Yeşil Zeytin, Kırma Yeşil Zeytin gibi zeytin çeşitlerini kendi üretim tesislerinde üretip satışını ve dağıtımını yapmaktadır.

KIYI Zeytin; tıpkı Fırat Zeytin gibi Uç Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. çatısı altında Gemlik Zeytini üretmek için kurulmuştur. Binlerce yıldır medeniyetlerin sofrasında vazgeçilmez olan zeytinin bizlere sunmuş olduğu sağlıklı yaşam ve eşsiz lezzeti en doğal yöntemlerle işlemek ve sağlıklı koşullarda ambalajlayıp satışa sunmak ilkesini esas edinmiştir.

 1986 yılından günümüze dayanan tecrübesiyle Zeytin çeşitlerinde Fırat Zeytin ve Kıyı Zeytin markaları ile  hizmet vermekte olup, Uç Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. olarak Bursa’nın Gemlik ilçesindeki üretim tesislerinde faaliyet göstermektedir. Yüksek kalitede ürünü uygun fiyatla iç ve dış pazarda sofralara sunmayı hedef edinmiştir.